ArnyekolokWeb.hu

 telefón +36 70 277 1266 (munkanapokon 7:30-15:30)

 

ArnyekolokWeb.hu

telefón+36 70 277 1266 munkanapokon 7:30-15:30)

ABLAKPÁRKÁNYOK

parkany_gyartasa
Helységek ahol gyártjük Önnnek az ablakpárkányokat

Az általunk kínált ablakpárkányok minden típusú kültéri és beltéri ablakhoz megfelelőek. Számos típusú és mintájú ablakpárkányok kaphatóak, amelyek lehetővé teszik, hogy ízlésesen kiegészítse otthonát.
Kültéri, de a beltéri ablakpárkányok is a legkiválóbb anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot garantálnak. Együtt a többi különleges mintával (Az egyéb, magas színvonalú formatervezési mintákkal együtt) egyedi környezetet teremtenek.
Az ablakpárkányok megfelelnek az összes szabványnak.
Minden ablakpárkány megfelel az igényes fizikai-technikai paramétereknek.

 

Ablakpárkányok

 
Az ablakpárkányok a helységek kiemelkedő részei és nem hiányozhatnak egy ablakból sem. Az általános használat mellett a helyiségeket szépen kiegészítik. Kínálatunkban olyan minőségi anyagokból készült ablakpárkányokat talál, amelyek nem igényesek a karbantartásra. A belső műanyag vagy forgácslapos ablakpárkányok, vagy a különböző színű és szélességű külső alumíniumból készült ablakpárkányok minden ablak számára egyértelmű választást jelentenek. Természetesen az Ön által megadott méretre gyártjuk.
 

Belső ablakpárkányok

Tegye szebbé ablakának látványát dekoratív tárgyakkal vagy egy vázá virággal a szilárd belső ablakpárkányon.
Elegáns és masszív forgácslapos ablakpárkányok nagyon attraktívak az igényesebb vásárlók számára. Elérhetők 10 színkivitelben, és két változatban – műanyag végzáróval vagy végzáró nélkül. Hosszú élettartamuk, szép megjelenésük és könnyű karbantartásuk van. Szennyeződés esetén nedves kendővel könnyen tisztítható.
Ha olcsóbb kivitelű, de jó minőségű terméket keres, a nagyon jó minőségu műanyag ablakpárkányok jelenthetnek Önnek megfelefő megoldást. Ugyan úgy, ahogyan a forgácslapos párkányoknál, ezeknél is elég szennyeződés esetén nedves kendővel tisztítani. 8 különböző színben kapható műanyag végzáróval (vagy végzáró nélkül) amely az ablakpárkány színéhez igazodik.
 

Külső ablakpárkányok

Az ablaknyílások külső védelmére alumínium ablakpárkányokat tudunk biztosítani, ezekből hajlított (1,0mm vastagságú) vagy extrudált (1,4mm vastagságú) ablakpárkányokat kínálunk.
A hajlított ablakpárkányok olcsóbb megoldást jelentenek az ablakok külső kiegészítésében. Mivel alumíniumból vannak gyártva, nem kell aggódnia, hogy rozsdásodni fognak. Alumínium vagy műanyag végzáróval szállítjuk őket, lakozott csavarokat rendelhet hozzá. A kínálatunkban 5 különböző színből választhat, különböző szélességben.
Az extrudált ablakpárkányok az olvadt alumínium nagy nyomás alatti préseléssel vannak gyártva, amely biztosítja a szilárdságot és hajlítás elleni ellenállást. Öt színben vannak gyártva és több szélességben.
 

Építészeti kémia

Az ablakpárkány felszereléséhez és tömítéséhez PUR habra lesz szüksége, amelyet szintén kényelmesen rendelhet weboldalunkon. Az ismert Illbruck márka 100%-os garanciát jelent. FM355-et fagypont alatti hőmérsékleten is alkalmazható (-10°C). Az ablakpárkányoknál megbízható ragasztóként működik, jó terjedésű, és a térfogata idővel csak minimálisan csökken, hőszigetelésen kívül hangszigetelést is kínál.