ArnyekolokWeb.hu

 telefón +36 70 277 1266 (munkanapokon 7:30-15:30)

 

ArnyekolokWeb.hu

telefón+36 70 277 1266 munkanapokon 7:30-15:30)

FÜGGÖNYKARNISOK

karnisok gyartasa
Helységek ahol gyártjük Önnnek a függönykarnisokat

Minőségi galvanizált fém függönykarnisokat kínálunk kész készletekként. 16mm, 19mm és 25mm átmérőjű függönykarnis rudak és ezek kombinációi galvanikusan felületkezeltek, ami garantálja a magas kopásállóságot. A karnis rudak satin (matt nikkel) és antik (matt arany) árnyalatúak. Különböző végzárók adják meg az egyes függönykarnisok egyedi megjelenését. Karikákkal, kampókkal és szerelési tartozékokkal (csavarokkal + tiplikkel) szállítjuk.

Fa karnisok - klasszikus fa karnisok különböző színekben. Kínálatban egysoros vagy kétsoros szettek. Szerelési tartozékokkal (csavarokkal + tiplikkel) szállítjuk.

 

Függönykarnisok

A függönyöknek és a behúzóknak szükségük van függönykarnisra, a céljának teljesítésére. Ezek a termékek még szebbé tudják tenni helyiségeit, ha van miből választania. Nálunk igazán van miből választani. A függönykarnisokat ízlés szerint hangolhatja. A mi kínálatunk igazán gazdag. A különféle típusú karnisoknak és a sok különböző kivitelű karnisvégnek köszönhetően, olyan függönykarnist választ, amilyenre van szüksége.

Fém

A fém függönykarnisok a legkedveltebbek közé tartoznak. Felületkezeltek galvanizálással, amely biztosítja a karnisrudak kopásállóságát, hogy a karikák a függöny vagy a behúzó súlyától ne karcolódjak. Két kivitelben kínáljuk őket – satin (matt nikkel) és antik (matt arany) árnyalatban, míg három méret közül választhat: 16mm, 19mm és 25mm. Egysoros vagy kétsoros, falra vagy mennyezetre, tényleg számos változatból választhat. Számos végzáró van kínálatunkban, a hagyományos Capri vagy Cilender Crystal kívül kevésbé hagyományos Voleo vagy Viola is áll rendelkezésére. Lehetősége van a karnisok hosszának módosítására, egy darabban akár két és fél méter hosszút szállítunk.

Fa

Egy klasszika, ami nem öregszik. Technológiailag a fa ablakok profiljaként gyártott, azaz egy fából készült rúd borított famintás fóliával. Tehát a rúd nem hajlik a hő befolyása alatt. A természetes fa kivitelnek köszönhetően a fa karnisok különösen alkalmasak faházak vagy faburkolatú helyiségek számára, de a szokásos vakolt falakon sem veszítenek a látszatukon. Különösen a meleg benyomású helyiségekbe ajánljuk őket. Kínálatunkban egysoros és kétsoros függönykarnisok: bükfa, arany tölgy, dió, égerfa és fenyő kivitelben.

Modern

A modern dizájn kedvelőinek stílusos MODERN függönykarnisokat kínálunk. Magas minőségű alumíniumból készültek, patina, inox és fekete színben. Ezek a karnisok a modernen berendezett helységekbe alkalmasak. Belső csúszású sínek, csúszka akasztókkal, amelyekre felakaszthati a függönyöt esetleg a behúzót. Esetleg mindkettőt, ha kétsínes karnist választ. Ugyanúgy, ahogy a fém függönykarnisoknál a modern karnisoknál is van lehetősége kiválasztani, hogy a mennyezetre vagy az oldalfalra szeretné felszerelni. Egy darabból álló síneket 2,4 m hosszig tudjuk szállítani, ugyan úgy amint a fém és a fa karnisokat.

Square Line

A luxus SQUARE LINE karnisok mindazok számára vannak tervezve, akik otthonukat vagy irodájukat valimi különössel szeretnék kiemelni. Az alumínium alkatrészek (profilok, tartók, karnisvégek) garantálják a hosszú élettartamot. Ez a függönykarnis legújabb trendje. Finom formák, egyszerű kivitelezés, különféle dekoratív végzárók és általános luxusérzet. Alkalmasak elegáns belső terekbe. Csiszolt acél, fehér és fekete színben kaphatóak. Lehetősége van kombinált készletek közül is választani.

Függönykarnisok az arnyekolokweb.hu

A karnisok, ugyan úgy, mint a reluxák az árnyékolók közé tartoznak. Ugyan úgy, amint a reluxákot a karnisokat is, minden ügyesebb fúrógéppel ellátot ember képes felszerelni. Fontos, hogy ne féljen, és bármilyen bizonytalanság esetén javasoljuk, hogy tekintse meg az útmutatóinkat. Ajánlatunk széles. Csak kiváló minőségű termékeket árulunk. Tehát, ha függönykarnisra van szüksége, vásároljon nálunk.