ArnyekolokWeb.hu

 telefón +36 70 277 1266 (munkanapokon 7:30-15:30)

 

ArnyekolokWeb.hu

telefón+36 70 277 1266 munkanapokon 7:30-15:30)

SZALAGFÜGGÖNY

szalagfuggonyok_gyartasa
Helységek ahol a szalagfüggönyöket gyártjuk Önnek

Az árnyékolás klasszikus megoldása az irodákba vagy nappalikba. Számos típusú lamella szövetek és színek az otthonának új megjelenést nyújtanak. A lamellák 127mm és 89mm szélességben kaphatóak. Évek folyamán bizonyított vezérlés kezelő zsinórral és gyöngylánccal. A szereléshez szükséges eszközök minden szállítmány része, kivéve a rögzítő anyagokat. A termékek méretre szabottak.

Hasonlítsák össze az egyes anyagtípusokat ezen a linken.

 

Szalagfüggönyök

Mindenütt látjuk őket – irodákban, közös terekben, de nem ritkán a háztartásokban is. Nem csoda, hogy a szalagfüggönyök a legkedveltebb módja a helységek árnyékolásának. A függőleges működtetésű szalagfüggönyök, sok éves használat után se veszítettek a fényességükből. A mi weboldalunkon különféle minőségű szövettípusból és színváltozatból választhat. Kínálatunkban található olcsóbb típusú szövetek: COLORADO és NEVADA, és jobb minőségű szövetek: ARUBA vagy QUEBEC. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük új szövetekkel, és mindegyik különleges. Például a legújabb szövetünk a KAMERUN fényzáró szövet, amely teljes fényzárást nyújt helységének, bármilyen napos időjárás legyen kint. A KENIA szövet speciális, tűzálló.

Szalagfüggöny – komplettek

Ha úgy döntött, hogy szalagfüggönyökkel szépíti otthonát, nem kell aggódnia az egyes alkatrészek megvásárlásával kapcsolatban. Nálunk vásárolt szalagfüggönyöket minden tartozékával együtt szállítjuk Önnek. Csupán csavarokra és egy kis ügyességre lesz szüksége. A szalagfüggöny lamellákon zsebek találhatóan, amelyekbe súlyok vannak becsúsztatva – így nem kell Önnek egyenként behelyezni. Lehetősége van a szalagfüggöny elhúzásának 4 irányából választani: kezelőhöz gyűjt, kezelővel ellentétesen gyűjt, kettényíló vagy középre gyűjt (például a széles középső ablakválasztóval rendelkező ablakokhoz). A fehér profil kiváló minőségű alumíniumból készült. A kezelő gyöngylánc természetesen a kívánt hosszúságú. A szalagfüggönyöket a mennyezetre és a falra fogatható fel, ebben az esetben a szerelő konzolok a szállítmány része (minden 80cm-hez 1db-ot küldünk + 1 záró konzolt). A szalagfüggöny lamellákat 2 szélességben kínáljuk – 127mm és 89mm-ben (JAMAJKA, ARUBA és BORNEO szövet kivételével, ezeket csak 127mm-es szélességben kínáljuk).

Kétszínű szalagfüggönyök

Egy szín nem elég? Tervezze meg szalagfüggönyét az Ön elvárasai szerint. A kétszínű szalagfüggöny feldob minden helységet, amelybe felszereli. A kínálatunkban 7 típusú változatból választhat, így csak Önnön múlik, hogy a színeket milyen arányban választja ki, vagy esetleg csak a szélső lamellák fognak különbözni. Csak egyfajta anyagból kombinálhat.

Szövetek - lamellák a szalagfüggönyökhöz

A szalagfüggönyök évekig fogják szolgálni a céljuknak. Kis baleset a kávéval, rosszcsont gyerekek vagy túl aktív háziállat mégis bepiszkolhatja vagy másféle képen károsíthatja a lamellákat. Vagy talán csak változásra vágy, a kétszínű lamellákhoz harmadik szint szeretne csatolni, esetleg az eredeti színek nem ülnek az új bútorához. A mi web-üzletünkkel ez sem jelent problémát. Ilyen megoldást is kínálunk Önnek, magát a lamellákat rendelheti, karnis és vezérlés nélkül. A kínálatunk ugyan olyan mit a szalagfüggöny kompletteknél, így a kínálatunkból mindenféle szövetet kombinálhat. Egyszerűen akassza le az eredeti lamellákat, mérje meg őket, és a hosszát adja meg a megrendelésében. A lamellákat biztonságosan becsomagolva szállítjuk Önnek a kiegészítőkkel együtt.