ArnyekolokWeb.hu

 telefón +36 70 277 1266 (munkanapokon 7:30-15:30)

 

ArnyekolokWeb.hu

telefón+36 70 277 1266 munkanapokon 7:30-15:30)

FIX szúnyogháló ABLAKRA - renolit

30% - KIÁRUSÍTÁS

Méretre gyártott a megadott paraméterek szerint.

Garancia idő: 24 hónap
A termék kódja: SH/RAM/OK/R
Hozzáférhetőség: Megrendelésre készül 7-10 napon belül
Ft 7 866 Ár ÁFA nélkül
Ft 9 990 db
Eredeti ár Ft 14 271 , Árengedmény 30 %
Figyelni a terméket Hozzáadni a kedvencekhez Megosztás

A szúnyoghálókat összeszerelt állapotban szállítjuk, készen a telepítésre (kész-összeszerelt, hálóval ellátott keret). Minden szúnyogháló profil alumíniumból készült. Garantáljuk termékeink minőségét.

Alumínium ablak, vízelvezetős fa ablak, vagy bármilyen vízelvezetős ablak, esetleg szárnyas ablak esetén, lépjen velünk kapcsolatba az info@arnyekolokweb.hu e-mail címen, vagy az ügyfélszolgálati telefonszámon keresztül (+36 70 277 1266). A redőnnyel ellátott ablakok esetén is jobb rendelés előtt konzultálni. 
Szárnyas ablak esetén elegendő a hálót csak az egyik nyíló szárnyra szerelni.

A háló keretének teljes mérete 26 mm-rel nagyobb, mint a megrendelési méret (13 mm a háló profilja – ez mind a termék szélességére, mind magasságára vonatkozik). Ez biztosítja, hogy a hálókeret átfedi az ablakot a megadott megrendelési méretnek köszönhetően (fénynyílás). A hálózatnak feszülni kell ezért kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék mérete középen kisebb lehet, mint a megrendelés méret – ez nem befolyásolja a termék működését, és nem tekinthető hibának.

Szúnyogháló profil

Profil szunyoghalok

Szúnyogháló leírása

leírás szúnyoghálók

A Renolit kivitelű szúnyoghálók alumíniumból készülnek, amely faimitációs fóliával van bevonva, ugyan úgy, mint a faimitáció kivitelű műanyag ablakok. A használt megnevezések, a RENOLIT fólia eredeti nevei. Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron megjelenő színek, nem mindig felelnek meg a valóságnak.

A háló típusai:

  • Szürke – standard szürke háló. Elegendő fényt ereszt át és megakadályozza a rovarok behatolását otthonába.
  • Fekete – standard fekete háló. A szürkével szemben csak a színében különbözik. Egyforma fény mennyiséget ereszt át, és megakadályozza a rovarok behatolását otthonába.
  • Cicaháló (petháló) – jóval erősebb és vastagabb a hagyományos hálóktól. Kifejezetten háziállatok számára tervezték, amelyek károsíthatják a hagyományos hálót. A háló műanyagozott szintetikus szálból készül.