ArnyekolokWeb.hu

+36 70 277 1266 (munkanapokon 7:30-15:30)

ROLÓK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK TETŐABLAKOKRA

rolók_gyartasa
Helységek ahol gyártjük Önnnek a reluxákat és a rolókat

 

ROLÓK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK TETŐABLAKOKRA. Egyszerű választás gyártó és ablaktípus szerint. A termékeket az Ön igénye szerint méretre gyártjuk.

Tetőablakokra

A tetőablakokkal rendelkező házak már régóta nem különösek, egyre ritkább az a tető amely ablakkal nem rendelkezik. A tetőterek inkább szobaként vannak használva mit padlásként. Ezekre az ablakokra a hagyományos reluxák, rolók és a szúnyoghálók nem megfelelőek, mert vagy nem tudnak az üveg mentén tartani, és nem teljesítik céljukat (reluxák, rolók), vagy nem engedik, hogy az ablakot megdöntse vagy kinyissa. Az ArnyekolokWeb megoldást kínál Önnek, erre a látszólag bonyolult problémára, tetőablakokra szánt termékeink kínálatával. Nem számít, hogy az ablaka Velux, Fakro vagy Roto, ezekre az ablakokra kínálunk árnyékolókat és szúnyoghálókat.

R-LITE rolók tetőablakokra

Tetszenek Önnek a rolók és a tetőablakára is szeretne egyet? Tekintse meg kínálatunkat. A hagyományos szövetekből találja a legszélesebb színválasztékot, ezek a napsütéses napokon is biztosítják helységei beárnyékolását. Amennyiben bármilyen okból teljes besötétítésre lenne szüksége akkor a fényzáró szövetű R-LITE rolót javasoljuk. Ennek a szövetnek gumírozott rétege van, amely megakadályozza a napsugarak behatolását a tetőablakán keresztül. Ugyanúgy mint a hagyományos rolóknál, a tetőablak rolóknál is van megoldásunk azokra a helyzetekre amikor a tető alatt (különösen a nyári hónapokban) kibírhatatlanul meleg van. A Thermo szövetek külső oldala fényvisszaverő ezüstözött réteggel lett bevonva, amelynek köszönhetően a napsugarak nem felszívódnak, hanem közvetlenül visszatükröződnek. Ez a tulajdonság jelentősen csökkenti a tetőtéri helység hőmérsékletét, nem ritkán a különbség akár 5°C is lehet. A rolók az ablakon alumínium oldalvezető sínekben futnak és egy tengelyre vannak felvonva. Két színből választhat: natural elox (szürke) és fehér. Az egyszerű kezelhetőséget a fogantyú biztosítja a szövet alján. Ha az ablak túl magasan van, a kezeléshez távnyitó rúdra lesz szüksége.

V-LITE reluxák tetőablakokra

Természetesen a roló nem mindenki számára megfelelő. Lehet hogy a többi ablakán reluxa van, vagy egyszerűen csak valami divatosabbra vágyik. A modern V-LITE tetőablak reluxák megfelelnek ezeknek a követelményeknek, ugyanúgy, ahogyan a hagyományos reluxák, beárnyékolják a tetőablakokat, s mind emellett még divatosak is egyben. Mint az R-LITE rolók, a V-LITE reluxák is alkalmasak a különböző gyártók ablakaihoz, amint pl.: Velux, Roto vagy Fakro. Kiváló minőségű alumíniumból készül, beleértve a lamellákat is (vastagság 0,21mm). A lamellákat széles színárnyalatban kínáljuk, már kapható faimitációban is. A tetőablak reluxák esetén a lamellák szögét két különböző módon lehet állítani – tekerőgombbal, amely a karnison van elhelyezve vagy futóval az egyik szélső sínen.

Rolós szúnyogháló

Amint a bevezetésben említettük, a billenő tetőablakok nyitása miatt nem lehetséges hagyományos szúnyoghálót használni. A legyek, darazsak vagy szúnyogok a megnyitott ablakon keresztül bejuthatnak az otthonába. A weboldalunkon erre is megoldást talál, ilyen például a rolós szúnyogháló. Ez a rendszer nem jelent akadályt az ablak nyitásakor, mivel a háló szükség esetén feltekeredik a tokjába. A függőleges mozgatású rolós változat max. 1740 mm-es magasságú tetőablakra alkalmas. Ha nagyobb ablaka van, ne aggódjon, mi erre is kínálunk megoldást, ugyanis nálunk elérhető az vízszintes működtetésű rolós változat, ahol a magasság korlátozása legfeljebb 2500 mm. Rolós szúnyoghálók három féle színváltozatban kaphatóak – fehér, sötétbarna és aranytölgy. Kiválaszthatja a háló típusát is, klasszikus szürkét vagy feketét esetleg pollenhálót. Szinte szükségtelen megemlíteni, hogy a hálót pontosan az Ön által megadott méretek szerint állítjuk elő – elég bemérni a mi videó utasításaink szerint, majd elküldeni a pontos méretet.