ArnyekolokWeb.hu

 telefón +36 70 277 1266 (munkanapokon 7:30-15:30)

 

ArnyekolokWeb.hu

telefón+36 70 277 1266 munkanapokon 7:30-15:30)

Alumínium redőnyök 165mm Redőnytok - 2240 mm-es magasságig - MOTOR - KAPCSOLÓ

30% -

Méretre gyártott a megadott paraméterek szerint.

Szélesség mm-ben:
Magasság mm-ben:
A redőnyláb típusa:
Kapcsoló típusa:
kapcsoló nélkül (saját) 0
vakolat alatti SMOOVE UNO - fékkel 0
vakolat alatti SMOOVE UNO - fékkel 0
vakolat alatti SMOOVE DUO - fékkel 0
vakolatra SMOOVE DUO - fékkel 0
A redőnylábak előfúrása:
Megjegyzés:
Garancia idő: 24 hónap
A termék kódja: VHRK/165/MV
Hozzáférhetőség: Méretre készül 14-21 napon belül
Ft 96 449 Ár ÁFA nélkül
Ft 122 490 db
Eredeti ár Ft 174 986 , Árengedmény 30 %
Figyelni a terméket Hozzáadni a kedvencekhez Megosztás

Abban az esetben, ha több darab külső redőnyre van szüksége egymás mellé, javasoljuk, hogy azonos méretű redőny tokot válasszon. A rendelés megadásánál kezdje a rendelést a legmagasabb redőnnyel - ez határozza meg Önnek a redőnytok méretét. 

Külső tokos alumínium redőnyök

A legnagyobb előnyök a teljes árnyékolás (0%-os fényáteresztő képesség), a magas hőszabályozó hatás és a külső zaj csökkentése. Az egyes redőnylécek (lamellák) alumíniumból készülnek, és pur habbal vannak kitöltve. Ez biztosítja a magas hőszigetelő hatást. A nyári hónapokban, amikor a belső tér túlmelegszik, főleg az ablakon keresztül, a redőny még kint meggátolja a napsugarak behatolását. A téli fónapokban a külső redőnyok kissé segítik az ablakok előtti további szigetelését. A teljes bezárásnál egyben akadályként is szolgál a betolakodókkal szemben. Ugyanakkor csökkentik a külső zaj behatolását. A felhasznált anyagoknak (különösen az alumíniumnak) köszönhetően közvetlenül a külső használatra készültek. Nem rozsdásodnak, és bármilyen időjárási körülményeknek ellenálnak.

Vezérlés kapcsolóval, amely érzékeli az akadályt leeresztéskor, és fagyvédelemmel is rendelkezik.

  • testreszabott gyártás
  • magas hőszabályozó hatás
  • PUR habbal töltött alumínium redőnylécek (lamellák)
  • alumínium redőnytok és redőnylábak
  • sok szín - választás szerint
  • egyszetű kezelés kapcsolóval
  • a redőny beépített rovarhálóval rendelhető
  • egyszerű szerelés
  • fix csatlakozások és ütközők - az előnyök a végállások automatikus beállítása

Vakolatra

Vakolat alatti SMOOVE UNO kapcsoló - fékkel

Háromállású fali kapcosló 1 redőny vagy redőny csoport vezérléséhez. A végberendezés vezérléséhez elegendő megnyomni a gombot (fel vagy le), amely segítségével a termék végállásba kerül, és amelyet nem kell a redőny teljes mozgása során tartani. A középső - stop gombbal állítsa le a redőnyöket bármilyen helyzetben. Telepítés a vakolat alatti rejtett dobozba. Védettség: IP 40 - beltéri használatra alkalmas. Szín: fehér és szürke. 

Vakolatra

Vakolatra alkalmas SMOOVE UNO kapcsoló - fékkel

Dupla háromállású fali kapcosló 1 redőny vagy redőny csoport vezérléséhez. A végberendezés vezérléséhez elegendő megnyomni a gombot (fel vagy le), amely segítségével a termék végállásba kerül, és amelyet nem kell a redőny teljes mozgása során tartani. A középső - stop gombbal állítsa le a redőnyöket bármilyen helyzetben. Telepítés a vakolatra szerelt dobozba (a doboz a csomag része). . Védettség: IP 40 - beltéri használatra alkalmas. Szín: fehér és szürke. 

Vakolatra

Vakolat alatti SMOOVE DUO kapcsoló - fékkel

3 állású fali kapcosló 2 redőny vagy 2 redőny csoport vezérléséhez. A végberendezés vezérléséhez elegendő megnyomni a gombot (fel vagy le), amely segítségével a termék végállásba kerül, és amelyet nem kell a redőny teljes mozgása során tartani. A középső - stop gombbal állítsa le a redőnyöket bármilyen helyzetben. Telepítés a vakolat alatti rejtett dobozba. Védettség: IP 40 - beltéri használatra alkalmas. Szín: fehér és szürke. 

Vakolatra

Vakolatra alkalmas SMOOVE UNO kapcsoló - fékkel

3 állású fali kapcosló 2 redőny vagy 2 redőny csoport vezérléséhez. A végberendezés vezérléséhez elegendő megnyomni a gombot (fel vagy le), amely segítségével a termék végállásba kerül, és amelyet nem kell a redőny teljes mozgása során tartani. A középső - stop gombbal állítsa le a redőnyöket bármilyen helyzetben. Telepítés a vakolatra szerelt dobozba (a doboz a csomag része). Védettség: IP 40 - beltéri használatra alkalmas. Szín: fehér és szürke.